Lekapcsoljuk a 3G-hálózatot!

Készülj fel, és csatlakozz innovatív 4G- vagy 5G-hálózatunkhoz!

Vodafone Network

A legújabb generációs hálózatok fejlődése és bővülése gyorsabb internetsebességet és megbízhatóbb, stabilabb kültéri lefedettséget biztosít. Ahhoz, hogy a mobilhálózatok a jövőben is a legújabb technológiát használhassák, a régebbi hálózatok világszerte kivezetésre kerülnek, így a 4G- és 5G-hálózatok fejlesztésére még több fókusz kerül!

A Vodafone 2022-től fokozatosan, a fogyasztói szokásokat és a hatóság iránymutatását figyelembe véve vezeti ki 3G-s hálózatát. A kivezetést követően a mobilinternetezéshez legalább 4G-képes készülékre lesz szükséged.

Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém és Zala vármegye egyes településein már lekapcsoltuk a 3G-hálózatot.
Következő lépésként 2023. március 13-án Budapesten és Pest vármegye településein kapcsoljuk le a 3G-hálózatot, majd március 27. és április 10. között az ország maradék területein.

A lekapcsolásban érintett települések

Mire van szükséged, hogy elérd a 4G- vagy 5G-hálózatot?

4G- vagy 5G-képes készülék
Eszközöd 4G/5G képességét készüléktípusonként eltérő módon tudod ellenőrizni. A legtöbb esetben, ha a beállításokban a mobilhálózatok menüpont alatt látható a 4G, LTE vagy 5G opció, akkor a készülék 4G- vagy 5G-képes. Emellett a gyártó weboldalán tudsz tájékozódni, hogy a készüléked mely hálózatok kezelésére képes.
A Vodafone aktuális kínálatában elérhető mobiltelefonok, tabletek és mifik mindegyike legalább 4G-képes!
4G- vagy 5G-képes SIM kártya
2012 óta kiadott SIM kártyáink mind 4G- vagy 5G-képesek. Amennyiben régebbi típusú SIM-kártyával rendelkezel, üzleteinkben munkatársaink segítenek SIM kártyád díjmentes cseréjében.
Hálózati hozzáférés engedélyezése
A 4G vagy 5G hálózati hozzáférés engedélyezéséhez lépj be a készüléked beállítások menüpontjába, ahol a mobilhálózatok menüpont alatt van erre lehetőség.
Bővebb információ
VoLTE technológiára
A VoLTE technológiának köszönhetően HD minőségben élvezheted hanghívásaidat. Ennek eléréséhez bizonyos esetekben szoftverfrissítésre lehet szükség.
Bővebb információ

Hol elérhető a 4G-hálózat?

98,9% 4G kültéri országos lakossági lefedettség* és folyamatosan bővülő 5G hálózat.
Nézd meg 5G lefedettségünket is, kattints a térképen lévő 5G opcióra.

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyes technológiák, szolgáltatások igénybevehetősége a lefedettségen kívül egyéb tényezőktől is függ.
Statisztikai módszerek alapján számított 2023.01.31-i érték.
Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyes technológiák, szolgáltatások igénybevehetősége a lefedettségen kívül egyéb tényezőktől is függ.