Beszámítjuk régi mobiltelefonodat

Cseréld újra a mobilodat a használt készüléked beszámításával és akár további extra kedvezményekkel!

Visszavonásig, a készlet erejéig, magánszemélyeknek, üzleteinkben.

Hogyan működik a Vodafone cseréld újra program?

Készítsd elő a mobiltelefonodat, amit be szeretnél számítani

Nézd meg mennyit ér a használt mobilod

Kalkulátorunk segítségével számítsd ki a beszámítani tervezett készüléked várható értékét. A végső árat készüléked állapota módosítja.

Gyere be Vodafone üzletünk egyikébe

Találd meg a hozzád legközelebbi üzletünket és hozd magaddal beszámítandó mobilodat. A használt mobilod végleges értékét az üzleteinkben kollégáink állapítják meg.

A használt készülék adásvétele során a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. képviseletében járunk el, a beszámítás függ pl. állapottól, típustól.

Gyors, egyszerű,
kényelmes

Nincs hosszú egyeztetési folyamat a lehetséges vevőkkel. Gyorsan és egyszerűen beszámíttathatod a régi készülékedet.

Másodlagos költségeidet is csökkentheted

A beszámított készüléked értékével nemcsak az új mobilod árát csökkentheted, hanem az ahhoz tartozó havidíjelőleget is, és tartozékhoz is kedvezményesebben juthatsz hozzá.

Cseréld újabbra lelkiismeret-furdalás nélkül

Tedd értékké régi készülékedet, és legyen tiéd mindig a legújabb készülék kedvezményesen a beszámítás segítségével

 • Jelenlegi elem

Mennyit érhet a használt mobiltelefonod?

Felsőkategóriás
Akár 90 000 Ft
készülékkedvezmény
Például:
Samsung Galaxy S10, Huawei P30 pro,
Xiaomi Mi 10, Apple iPhone 8
Középkategóriás
Akár 60 000 Ft
készülékkedvezmény
Például:
Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy A51,
Huawei P30, Xiaomi Redmi Note 9 pro
Alsókategóriás
Akár 30 000 Ft
készülékkedvezmény
Például:
Huawei P-Smart 2019, Samsung Galaxy A02, Xiaomi Redmi 8T

További ajánlataink

További információk

Mi az a Vodafone cseréld újra program?

A régi, megunt, már nem használt készüléket sokszor csak hirdetéseken keresztül lehet eladni vagy éppen rengeteget kell egyeztetni a lehetséges vevőkkel, mire sikerül gazdát találni a régi készülékünknek. Ráadásul a nem használt készüléket kidobni is problémás, hiszen veszélyes hulladék. A Vodafone Cseréld újra program keretében megbízható módon, átlátható folyamat keretében szabadulhatsz meg használt készülékedtől, ráadásul a használt készüléked értékével olcsóbban juthatsz hozzá az új készülékedhez!

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatást? Kik jogosultak rá?

Minden magánszemély (azaz mindenki, aki nem cég nevében adja el a használt készüléket), aki egyidejűleg új készüléket választ RED, Go vagy flotta tarifával, 2 évre:
Új ügyfélként – nem akadály, ha nem vagy Vodafone-os vagy éppen más szolgáltató ügyfele vagy - Te is kedvezményesen tudsz új készüléket venni:

 • szerződéskötéssel: beszámíttatod a régi készüléked értékét az új készülék vételárába és tarifacsomagot is választasz. Ne feledd, a régi készüléked beszámításával a készülékrészlet-előleged is csökkenteni tudod!

Már Vodafone-os ügyfélként:

 • előfizetői szerződésbővítés esetén új előfizetői szerződéssel: például már rendelkeztek előfizetéssel, de éppen felvételiző gyermeked régi mobiltelefonját cserélnéd be egy jobb modellre, melyhez tarifacsomagot is választasz 2 évre.
 • előfizetői szerződéshosszabbítással: régi mobiltelefonod beszámítod egy újabb modellre és az éppen lejáró 2 éves hűségidődet (határozott idejű előfizetésedet) újabb 2 évvel meghosszabbítod.
 • havidíjas előfizetés bővítése esetén készülékvásárlással: korábban csak előfizetést kötöttél nálunk, és nem vettél készüléket az első 8 hónapban, de meggondoltad magad, és szeretnél kedvezményesen készülékhez jutni, így a régi mobiltelefonod értékét beszámíttatod az újba.

Tipp: Régi készülékeden esetlegesen nálunk, vagy máshol fennálló készülékhűségedet (készülék árának részletfizetését, vagy a készülékvásárláshoz kapcsolódó határozott idejű előfizetésedet) ne felejtsd el rendezni.

Vannak-e egyéb feltételek, amelyekre érdemes odafigyelnem?

 • Az előfizetés megkötésének vagy meghosszabbításának pillanatában előfizetésenként csak egy eszköz számítható be egy készülék (mobil, tablet, hordozható WiFi) vásárlására, tartozékból pedig bármennyi vásárolható.
 • A régi készüléked beszámításának feltétele a készülékvásárlás új vagy meglévő Vodafone előfizetés mellé. Önálló készülékvásárlásra a szolgáltatás nem vonatkozik.
Milyen típusú eszközöket tudok beszámítani és melyeket nem?

Beszámítjuk a régi, használt vagy éppen csak megunt egykori/kopottas/idejemúlt:

 • tableted
 • nyomógombos telefonod,
 • okostelefonod

Nem számítjuk be:

 • hordozható WiFi eszközeid (pl. router)
 • egyéb elektrotechnikai készülék;
 • a telefon és tablet kellékei (töltő, fülhallgató, tok, stb.).

Hálózatfüggő készüléket is beszámíthatok?

Igen, nem akadálya az átvételnek, más szolgáltatótól is jöhetsz és részt vehetsz a Vodafone Cseréld újra programban! Tipp: Ha maradtak másik szolgáltatónál fennmaradó kötelezettségeid, ne felejtsd el rendezni azokat.

Milyen készülékbe számíthatom bele a használt készülékem értékét, mit vásárolhatok?

Elsődlegesen bármilyen mobiltelefont, tabletet, másodsorban az esetlegesen fennmaradó összegből tartozékot, hordozható WiFi-t és kiegészítőket is választhatsz, beleértve az akciós termékeket, egyidejű vásárlás esetén. Abban az esetben, ha a beszámított készülék értéke magasabb, mint a megvásárlandó készülék értéke, akkor a különbözetet tartozékvásárlásra tudod felhasználni vagy egy magasabb értékű készüléket választhatsz.

Ne feledd! Ha más szolgáltatótól jössz, akkor is részt tudsz venni a Cseréld újra programban, sőt a régi készüléked értékét azáltal, hogy beforgatod az új készüléked vételárába, a Vodafone-os készülékrészlet-előlegedet is csökkenteni tudod!

A készülékbeszámításhoz mit vigyek magammal?

Csak a használathoz elengedhetetlen olyan tartozékok kellenek, mint az akkumulátor, hátlap és SIM tartó (készülékfüggő). Az egyéb tartozékokat, kiegészítőket (például töltő, headset, használati útmutató, doboz, adatkártya, SIM kártya, stb.) nem kell magaddal hoznod.

Ne feledd! Amennyiben Android és iOS rendszert használó okostelefont tervezel beszámíttatni a Cseréld újra program keretein belül, kérjük, hogy leadás előtt jelentkezz ki aktív fiókodból. Kérjük, hogy töröld a telefon előzményeit, a fotókat. Legkönnyebben ezt úgy tudod teljesíteni, ha leadás előtt a „gyári beállítások visszaállítása” menüpontot aktiválod a Beállításokon belül.

Ha iPhone-od van érkezz úgy az üzletbe, hogy már előzetesen inaktiváltad. Itt találsz bővebb információt ennek eltávolításáról.

Mindenképpen csak üzletben tudom beszámítani a készülékemet?

Igen, a készülékbeszámítást csak üzletünkben tudod személyesen intézni a használt készülék leadásával egyidejűleg.

Mi határozza meg a régi készülékem értékét?

A beszámítani kívánt termék értékét többek között a típusa és állapota határozza meg. Az üzleteinkben dolgozó kollégáink segítenek ennek pontos felmérésében. Minden készüléket egyedileg vizsgálunk meg annak kondíciói alapján.

Mi határozza meg régi készülékem értékét?

 • A készülék bekapcsolható? Ha nem, akkor csökkentett értéken tudjuk csak megvásárolni
 • Kijelző: a használt készülék érintőképernyője, LCD vagy egyéb kijelzője törött-e, folyadékkristályos-e, chip hiányos-e, vagy a normál használattól eltérő mértékben karcos;
 • A használt készülék külső borítója, hátlapja és billentyűzete ép állapotú-e;

A készülékem értéke eltérhet a kalkulátor által előzetesen számolt értéktől?
Igen, a készüléked végső értékét minden esetben az üzletben dolgozó kollégáink egyedileg állapítják meg.

A Vodafone által adott egyéb kedvezmények is érvényesíthetők?

Természetesen, például Vodafone ONE-hoz tartozó kedvezményeket is megkapod, amennyiben jogosult vagy rá. Egyéb, aktuális kedvezmények igénybevételéről érdeklődj kollégáinktól az üzletekben!

Köteles vagyok elfogadni a készülékem becsült értékét?

Mi a készüléket számodra felajánlott értéken tudjuk beszámítani. Amennyiben a felajánlott összeget nem gondolod elfogadhatónak, természetesen elállhatsz a beszámítási szándékodtól.

Megtagadhatják a készülékem átvételét?

Igen, amennyiben:

 • Apple termék esetén a Find my Iphone funkció aktív;
 • folyamatban lévő készülékbiztosítási kárigény van rajta;
 • díjtartozással rendelkezel a Vodafone felé;
 • a készüléknek más a tulajdonosa;
 • a használathoz elengedhetetlen tartozékok (akkumulátor, hátlap, esetlegesen SIM-tartó) hiányoznak;
 • IMEI szám nem ellenőrizhető;
 • bontatlan csomagolású a készülék;
 • képernyőzár van rajta.
Mire számíthatok, hogyan működik a folyamat?

Válaszd ki az új eszközt, amelyet megvásárolnál, ezt követően válaszolj néhány kérdésünkre meglévő készülékeddel kapcsolatosan az üzleteink egyikében. Az általad elmondottak alapján egy versenyképes ajánlatot adunk a használt készülékedre, valamint Samsung okostelefon vásárlásra a régi készüléked értékén felül további készülék kedvezményt is biztosítunk.

Mennyi ideig tart a beszámítási ügyintézés?
Nem több mint bármelyik értékesítés esetében, a kollégáink mindenben segíteni fognak. A teljes folyamat átlátható és kellemes környezetben történik.

Kihez fordulhatok a panaszommal?

A használt készülékek adásvétele során a TMX Mobile Solution Szerviz Kft. képviseletében járunk el. A használt készülék beszámításával kapcsolatosan felmerült panasz esetén közvetlenül a TMX-hez fordulhatsz írásban a következő elérhetőségeken: TMX székhelye: székhely: 2040. Budaörs, Kinizsi u. 2/b
E-mail cím: info@tmx.hu

Vodafone Cseréld újra program részletes feltételeit lásd ESZSZF 3. pontjában, amit a Vodafone honlapján érhetsz el.