Extra szolgáltatások tarifacsomagokhoz

Extra adat, beszéd vagy sebesség

Hogyan tudok extra szolgáltatásokat rendelni?

Alkalmazáson keresztül

Akkor is, ha már nincs mobiladatod.

My Vodafone alkalmazás

Online fiókon keresztül

My Vodafone belépés

Feltöltőkártya esetén akár SMS-ben

Válassz a lenti kiegészítő adat- és beszédopcióink közül, nézd meg a hozzá tartozó kódot és küldd el díjmentesen SMS-ben.

Nézd meg elérhető kiegészítő adat- és beszédopcióinkat!

Dupla adat és 10 Ft/perc hálózaton belül, ha otthoni szolgáltatásod is nálunk van!A kedvezmények a My Vodafone alkalmazás „Ajánlatok” menüpontjában érhetők el!

Adat + beszédopciók

Korlátlan
Új!Korlátlan beszéd és adat 30 napra
12 990 Ft

30 napig, korlátlanul felhasználható adatopció és beszélgetés belföldön minden normál díjas magyar számra, illetve EU roaming környezetben magyar és EU-s normál díjas számokra.

My Vodafone alkalmazás
Rendeld meg az adatot vagy beszédet alkalmazáson keresztül!
My Vodafone alkalmazás

Nincs alkalmazásod?
Lépj be az online elérhető My Vodafone Mobil fiókodba:

My Vodafone Mobil fiók belépés
Feltöltőkártyás tarifacsomag

Feltöltőkártyás tarifacsomag

Nézd meg a TUTI100+ tarifacsomag előnyeit!

Részletek
Egyenlegfeltötés

Egyenlegfeltötés

Töltsd fel egyenleget akár online, egyszerűen!

Részletek
Havi díjasra váltok

Havi díjasra váltok

Nem kell mindig az egyenlegedet figyelned, ha havi díjas előfizetésre váltasz!

Részletek
EU roaming

EU roaming

Beszélgess akár hazai percdíjon külföldön is!

Részletek
Fontos tudnivalók

Adatopciókra vonatkozó információk

A Szabályozott Európai Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe és használata során a külföldi, magyarországi hívószámokra irányuló hívások, SMS/MMS-ek használata, illetve a külföldön felhasznált adatmennyiség mértéke (tarifában foglalt adatforgalom és kiegészítő adatopciók együttvéve) nem haladhatja meg a belföldi használat négy havi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Vodafone Magyarország hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat). Amennyiben a méltányos használat feltételei nem teljesülnek, illetve amennyiben a figyelmeztetést követő két héten belül az Előfizető tényleges fogyasztásra vagy jelenlétre vonatkozó használati mintázatát nem változtatja meg, Szolgáltató az 531/2012/ EU rendelet szerinti többletdíj alkalmazására jogosult a figyelmeztetés napjától kezdve. A többletdíj mértéke az 1-es roaming díjzóna országaiba történő hívásindítás esetén: 12,56 Ft/perc; SMS küldés esetén: 3,92 Ft/SMS; MMS küldés esetén: 3,02 Ft/MMS; adatforgalom az 1-es roaming díjzóna országaiban: 1,11 Ft/MB. Svájcra, Törökországra és Monacóra a méltányossági feltételeket elkülönítetten vizsgáljuk a 1-es roaming díjzóna országaitól.

Külföldön a mindenkori Roaming díjszabás érvényes. Részletes feltételek és információk az üzletekben, a ÁSzF Díjszabás B/1.1, 1.4 és 5. pontjában, a www.vodafone.hu/kartyastarifa és www.vodafone.hu/kartyasadat oldalon.

Opció neve Benne foglalt percek Érvényesség Díj Megrendelő kód Lemondó kód
Korlátlan hívás és adatkorlátlan30 nap12 990 FtUNLVD30XUNLVD30

Beszédopciókra vonatkozó információk

A Korlátlan hívás opciók megrendelése esetén a Vodafone az adott Korlátlan hívás opciónak megfelelő időszakra és opciós díj ellenében korlátlan percet bocsát az ügyfél számára jóváírásra, mely percek kizárólag hangalapú hívás indítására, belföldön és a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön, normál díjas hívások esetén érvényesek. Belföldi normál díjas irányoknak minősülnek a Vodafone, illetve más mobilszolgáltatók belföldi hálózatába és belföldi vezetékes irányba indított normál díjas hívások. Külföldön a mindenkori roaming díjszabás érvényes.

Az egyszeri szolgáltatás a megrendeléstől kezdve rendelkezésre áll és mindaddig aktív marad, amíg a meghatározott időszak le nem jár. Az opciós díjban foglalt korlátlan percek a megrendeléstől számított, a táblázatban feltüntetett nap, magyarországi időzóna szerint éjfélig (amelybe a megrendelés napja is beleszámít) használhatók fel.

Opció neve Benne foglalt percek Érvényesség Díj Megrendelő kód Lemondó kód
Korlátlan hívás 1 naprakorlátlan1 nap300 FtUNL1XUNL1
Korlátlan hívás 3 naprakorlátlan3 nap900 FtUNL3XUNL3
Korlátlan hívás 30 naprakorlátlan30 nap4 990 FtUNL30XUNL30
Korlátlan hívás és adatkorlátlan30 nap12 990 FtUNLVD30XUNLVD30

A Korlátlan hívás opciók kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat). A rendeltetésszerű személyi használatba nem értendő bele, ha a Korlátlan hívás opcióhoz tartozó SIM kártyát nem mobiltelefon készülékben használja az Előfizető vagy felhasználó; hívások automatizált - a felhasználó személyes közreműködését nem igénylő - indítása; hívások tömeges (a kimenő hívások összidőtartamának 10%-át meghaladó időtartamban) indítása automatikus hívásfogadó eszközök, berendezések (pl., de nem kizárólag IVR) felé; hívások tömeges indítása szolgáltatások, műszaki eszközök, berendezések, stb. tesztelése, próbaüzeme, terhelhetőségének vizsgálata, sérülékenységének vizsgálata, stb. céljából; hívások napi 180 percet rendszeresen meghaladó időtartamban történő indítása személyek, objektumok, események, stb. távolról történő megfigyelése céljából (pl. de nem kizárólag: vagyonőrzési, bébiőr funkciók); hívások indítása gép-gép kapcsolat (M2M) létrehozása céljából; hívások indítása vagy átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban – kifejezetten a nemzetközi EU hálózatokba irányuló hívásforgalom tekintetében; olyan hívások tömeges indítása, melyekről a Szolgáltató alappal feltételezheti, hogy a hívások létrehozásának célja az Előfizető, Felhasználó vagy bármely harmadik fél közvetlen haszonszerzése a Szolgáltató kárára. A Korlátlan hívás opciókat szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem. A Korlátlan hívás opciók telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, vagy más, nem rendeltetésszerű használat útján megvalósuló üzleti célokra nem használhatók. A nem rendeltetésszerű használat esetén a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést az Alaptarifára átváltsa.

Megrendelés és lemondás

A szolgáltatást a Vodafone Magyarország hálózatából és az EU országaiból a 1270-es telefonszámra díjmentes SMS-ben, a megfelelő kód elküldésével lehet megrendelni, illetve lemondani. A szolgáltatás aktiválásáról az Előfizető SMS értesítést kap.

Adatopció neve Érvényességi idő EU-ban felhasználható Megrendelő kód Lemondó kód
Korlátlan hívás1 napraRoaming díjszabásnak megfelelőenUNL1XUNL1
Korlátlan hívás3 napraRoaming díjszabásnak megfelelőenUNL3XUNL3
Korlátlan hívás30 napraRoaming díjszabásnak megfelelőenUNL30XUNL30
3x100 perc3 hónapRoaming díjszabásnak megfelelően100PX3X100PX3
Korlátlan hívás és adat30 napra33 GB, hívás roaming díjszabásnak megfelelőenUNLVD30XUNLVD30
További részletek
  • Az opciót kikapcsoljuk, amikor a rendelkezésedre álló időszak véget ért.
  • A beszédopciók visszavonásig érhetőek el előre fizető előfizetők részére.
  • A kiegészítő adatopciók listája és részletes feltételei a Lakossági Mobil ÁSZF 1. Díjszabás B/1.4. pontjában érhetők el.

Tuti+ és Tuti+Net tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőink részére a Korlátlan hívás 3 napra opció megrendelése a tarifacsomagban foglalt, felhasználható tartalomhoz képest további előnnyel nem jár.

Aktív korlátlan beszéd opció esetén az opció lejáratának dátuma díjmentesen lekérdezhető a HANG kód 171-es rövid számra történő elküldésével.