A pass-ban foglalt applikációk saját tartalmai nem fogyasztják az adatkereted belföldön, vagy az EU-n belül! Használatukhoz csak minimális adattal kell rendelkezned.
Figyelj a beágyazott, és egyéb külső tartalmakra! Ezek továbbra is adatforgalomnak minősülnek, hiszen azok már nem az alkalmazás saját tartalmai. Emiatt a következő tevékenységek fogyasztják az adatkereted:
 • beágyazott videó- és hangfájlok megjelenítése, lejátszása vagy letöltése
 • külső hivatkozások (pl. weboldalakra, cikkekre, videómegosztókra mutató linkek) megnyitása
 • hirdetések megnyitása
 • hang- és videóhívások indítása üzenetküldő alkalmazásokból
 • az alkalmazások frissítése, letöltése
Amennyiben Apple telefonod van, ellenőrizd az iCloud beállításban, hogy a „Privát átjátszó” funkció ki legyen kapcsolva, hogy (továbbra is) élvezhesd a Passok előnyeit.
Ha elfogyott az adatod, válassz kiegészítő adatopcióink közül.

Válaszd a hozzád illő korlátlan csomagot!

Használd szabadon kedvenc applikációid a Vodafone Pass csomagokkal, hiszen azok saját tartalmai nem fogyasztják az adatkereted belföldön, vagy az EU-n belül!

Social Pass

1 000 Ft/hó

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

Snapchat

Hogyan lehet neked is Vodafone Pass csomagod?

Ha még nem vagy
Vodafone-os

Válaszd új Go tarifacsomagjaink egyikét és élvezd díjmentesen a közösségi élmény szabadságát! A kosárban könnyen kiválaszthatod, mely további Pass-okat szeretnéd hozzáadni a tarifacsomagodhoz.
Irány a webshop

Ha már Vodafone-os vagy

A MyVodafone Applikációban könnyedén megrendelheted a Vodafone Pass csomagokat a meglévő taridacsomagod mellé is. Az oldal alján megtalálod, hogy milyen tarifacsomagok mellé érhetőek el Vodafone Pass-ok.
Letöltöm az App-ot

Ha további kérdésed lenne

Információért hívd a 1401-et hétfőtől péntekig 8:00-tól 20:00-ig bármely belföldi hálózatról díjmentesen, vagy látogass el legközelebbi üzletünkbe. Egyes kérdésekre a GYIK-ben is gyorsan választ találhatsz.
Üzletkereső
 • Jelenlegi elem

A legfontosabb tudnivalók!

A Vodafone Pass adatforgalmad mi álljuk
A Vodafone Pass-okba foglalt applikációk minden közvetlen forgalmát mi álljuk. Így ha feltöltesz egy képet Instagramra, videotelefonálsz Messengeren, vagy videót nézel a Youtube-on, az sem fogyasztja az adatkereted belföldön és az EU-n belül.
Figyelj azonban a beágyazott, és egyéb külső tartalmakra! Ezek továbbra is adatforgalomnak minősülnek, hiszen azok már nem az alkalmazás saját tartalmai. Emiatt a következő tevékenységek fogyasztják az adatkereted:

 • beágyazott videó- és hangfájlok megjelenítése, lejátszása vagy letöltése
 • külső hivatkozások (pl. weboldalakra, cikkekre, videómegosztókra mutató linkek) megnyitása
 • hirdetések megnyitása
 • hang- és videóhívások indítása üzenetküldő alkalmazásokból
 • az alkalmazások frissítése, letöltése

Csak egy minimális adat kell a Vodafone Pass használatához
Ez lehet a tarifacsomagodban foglalt normál adatkereted vagy bármely más Plusz Adat opció is, lényeg, hogy rendelkezz egy minimális adatkerettel. Ha az adatod 100%-a elfogyott, akkor Vodafone Pass csomagokat új tarifacsomagjaink esetén 0/0 Mbit/s sebességre korlátozzuk. Vásárolj a My Vodafone applikációban kiegészítő adatot és a Vodafone Pass csomagodban foglalt applikációk saját tartalmai ismét használhatóak lesznek anélkül, hogy fogyasztanák az adatkereted. Amennyiben Apple telefonod van, ellenőrizd az iCloud beállításban, hogy a „Privát átjátszó” funkció ki legyen kapcsolva, hogy (továbbra is) élvezhesd a Passok előnyeit.

Folyamatosan frissülő tartalom
A Vodafone Pass szolgáltatás egy nyitott platform, bármely tematikus szolgáltató bekerülhet az egyes csomagokba. Szolgáltatóként itt tudsz jelentkezni.

További kérdésed van?
A Pass-okra vonatkozó további információkat és válaszokat megtalálod a
"Segíthetünk?" oldalunk Vodafone Pass szekciójában.

További részletek
Vodafone Pass tarifacsomagonkénti elérhetősége