Digitális tanítás egyszerűen

A Vodafone Magyarország Alapítvány 5 éve működteti a Digitális Iskola Programot, melynek tapasztalatait felhasználva és a tanárok igényeit követve szeretnénk támogatást nyújtani a pedagógusok számára a járványügyi helyzet okozta digitális oktatásra való átállásban.

Digitális kompetenciafejlesztés akkreditált e-learning képzés pedagógusoknak

A teljes mértékben e-learning alapú, „IKT eszközök a tanórán” elnevezésű kurzus segítő kezet nyújt a pedagógusoknak a digitális átállásban, számos digitális felületet bemutat, használatukat videókkal segíti, valamint a tanórákba való beépíthetőségre is ötleteket ad. A járványügyi helyzet miatti iskolabezárás idején a kurzuson való részvétel ingyenes a pedagógusok számára.
A képzés itt érthető el: https://e-skola.vodafone.hu/
A képzésről készült beharangozó videó az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=RQ2_CiTBTsQ

Digitális kisokos

A Vodafone Digitális Programra kidolgozott szakmai anyaga a digitális felületetek használatához és azok tanításba való integrációjához nyújt segítséget.

Digitális kisokos letöltése

Vodafone Tanári Szoba a Facebookon

A Digitális Iskola Programban dolgozó pedagógusok jó gyakorlatainak megosztására létrehozott oldal, amely várja a digitális ötletekre vágyó és kipróbált módszereiket szívesen megosztó tanárokat.

Digitális iskola

Vodafone Apptár

Adatkeret használata nélkül elérhető a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja, ahol több száz tanulást segítő alkalmazás található. Ezek szűrhetők tantárgy, évfolyam és kompetencia szerint, illetve használható mobiltelefonon és tableten egyaránt. Az Apptár androidos eszközökön, az abban található alkalmazások viszont Android és iOS eszközökön egyaránt működnek.

Google Store