Mi a WiFi Booster szolgáltatás?

A WiFi Booster olyan jeltovábbító és erősítő berendezés, mellyel a lakás több pontjára kiterjeszthető a kábelmodem által biztosított WiFi jel lefedettsége és erőssége otthonod elektromos hálózatán keresztül. Segítségével a nem WiFi képes eszközeidet is extra kábelezés nélkül kapcsolhatod az internethez, így például a Vodafone TV-hez sem lesz szükség a szobán átfutó vezetékekre. A WiFi Boostert az internetcsomagok mellé igényelheted kiegészítő, havidíjas szolgáltatásként.

Mikor jön jól?

 • Minden ponton 4 csík a WiFi jel
  Ha otthonodban még annál is messzebre szeretnéd juttatni a WiFi jelet, mint ameddig a WiFi modemmel elér pl. pince, terasz, kert.
 • A vakfoltok ellen
  Ha a WiFi jelet leárnyékoló építőanyagból készült lakásban élsz, és emiatt otthonodban van olyan helyiség, ahol gyenge a jel vagy vakfoltok vannak, a WiFi Booster segít ezeket áthidalni.
 • Kerti WiFizéshez
  Ha a ház körül a szabadban vagy éppen a kertben szeretnétek élvezni az otthoni WiFit pl. egy kerti partyn vagy kinti mozizás alatt.
 • Kábelmentesítésre
  Ha nincs lehetőséged asztali eszközeid között az internetkábelek esztétikus elrejtésére.
Internet Booster

Internet Booster

 • A lakás több pontjára kiterjeszthető a vezetékes internetjel
 • Kábelek nélkül eljuttatható az internet a vezetékes eszközökhöz, így például kiváltható a Vodafone TV-hez szükséges extra kábelezés
Internet WiFi Booster

Internet WiFi Booster

 • A WiFi jel teljesítményének és hatótávolságának növelésében segít
 • Kiválthatod vele az internetes kábeleket

Így működik

A Boosterek a ház elektromos hálózatát használják az internetes jel továbbításához. A Booster indulókészlet két eszközt tartalmaz. Az egyik Boostert a modemedhez közeli konnektorba, valamint magához a modemhez kell csatlakoztatnod. A másik egységet abban a helyiségben helyezd el, ahol korábban gyenge internet-jelerősséget vagy lefedettséget tapasztaltál, vagy ahol ki szeretnéd terjeszteni a vezetékes internetjelet. Ez esetben használd a másik Booster csatlakozóit a vezetékes eszközök, például mediaboxok csatlakozásához. És már kész is. A Booster elvégzi a többit!

Így működik