Kezdd a bejelentkezéssel

Ellenőrizheted adatforgalmad, egyenleged és számláid, fizethetsz vagy tölthetsz fel online.

Belépés a My Vodafone fiókomba

vagy

Hozz ki még többet mobil szolgáltatásaidból a My Vodafone alkalmazással
Mi számít EU nemzetközi hívásnak?

Nemzetközi hívásnak számít minden olyan normál díjas hívás, melyet itthonról indítasz az EU 27 országának, valamint az Egyesült Királyság, Monaco, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország hívószámaira

Mi a különbség az EU nemzetközi és EU roaming hívás között?

Ha itthonról hívod Angliában, Németországban, Szlovákiában vagy egyéb EU-s országban élő rokonaidat, barátaidat akkor nemzetközi hívást kedvezményezel. Ha éppen Angliában, Németországban, vagy Szlovákiában tartózkodsz a rokonaidnál, barátaidnál és hazatelefonálsz, akkor roamingolsz.

Miért jó a Vodafone EU nemzetközi hívás?

Mert megújult Go tarifacsomagoddal a csomagodban foglalt percek mértékéig extra díjak nélkül telefonálhatsz vagy üzenhetsz itthonról az EU-ban élő szeretteidnek, barátaidnak. Sőt, Vodafone-osként még az Egyesült Királyság, Monaco, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Svájc és Törökország normál díjas számait is hívhatod!

Csak a 100 vagy 200 perc leforgalmazása után érvényesülnek az EU nemzetközi díjszabás feltételei:

EU nemzetközi díjzóna: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Réunion, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország - 76 Ft
SMS egységesen: 24 Ft/SMS

Hol fogod látni a Vodafone EU nemzetközi hívást a számládon?

A számlád „felhasználható, lebeszélhető tételek” alatt, melybe bele fog tartozni a belföldi hívás, SMS és az EU roaming, EU nemzetközi hívás SMS is. Készítettünk neked a számládról egy kisokost is de ide kattintva egyéb hasznos információt is megtalálsz a számláddal kapcsolatban!

Hol tudod nyomon követni, hogy mennyi belföldi vagy EU nemzetközi hívást indítottál?

Töltsd le a MyVodafone alkalmazás t és belépést követően már rögtön láthatod az adatforgalmadat és a lebeszélt perceidet is. Ha többet szeretnél megtudni a szolgáltatásaidról, akkor a belépést követően a jobb oldali „szolgáltatásaim” menü pont alatt egyéb információkat is megtudhatsz. Kövesd nyomon a tarifacsomagodban foglalt perceket, adatforgalmadat, fizesd be egyszerűen a számlád az appon keresztül!