Miről szól a szolgáltatás és miért jó?

 • Letölthető és online játékokat, kiegészítőket már SMS segítségével is vásárolhatsz havi mobilszámlád vagy feltöltőkártyás egyenleged terhére.
 • Egyszerűen, hitelkártyád vagy bankkártyád adatainak kiadása nélkül tudsz online vásárolni.
 • Folyamatosan bővülő, megbízható szolgáltatások közül válogathatsz.

A következő gaming szolgáltatók termékeit veheted meg mobiltelefonod segítségével:

Wargaming
Wargaming

A Wargaming online játékaiban a mobilszámlád vagy feltöltőkártyás egyenleged terhére is meg tudod vásárolni a legmenőbb kiegészítőket, hogy sose maradj alul.

Weboldal

Általános Szerződési Feltételek

Onebip
Onebip

A Onebip Games áruház játékait a mobilszámlád vagy feltöltőkártyás egyenleged terhére is megvásárolhatod, legyen az PC-n, konzolon vagy bármely más támogatott platformon elérhető.

Weboldal

Általános Szerződési Feltételek

Bite Games
Bite Games

A Bite Games egy digitális játékszolgáltató, mely azonnali hozzáférést biztosít HTML5 típusú díjnyertes játékokhoz reklámok nélkül.

Weboldal

Általános Szerződési Feltételek

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

A Tartalomszolgáltató honlapján az adott termék/szolgáltatás vásárlásakor válaszd a Vodafone mobilvásárlás opciót, majd add meg telefonszámodat és kattints a vásárlás gombra. Ezt követően kövesd a képernyőn és SMS-ben érkező utasításokat.

Kétféleképpen tudod megerősíteni a vásárlásod a szolgáltatónál elérhető vásárlási folyamattól függően:

 • SMS-ben a vásárlásod megerősítését kérő üzenetet kapsz, melyre egy OK-t válaszul küldve tudod jóváhagyni a vásárlást. Jóváhagyást követően visszaigazolást kapsz SMS-ben a vásárlásról. Ezt követően a tartalomszolgáltató weboldalán hozzáférsz a tartalomhoz, amelyet megvásároltál.
 • SMS-ben kapsz egy kódot, melyet a tartalomszolgáltató online felületére beírva jóváhagyod a vásárlást. Ezzel elérhetővé válik számodra a megvásárolt tartalom, SMS-ben pedig visszaigazolást kapsz a vásárlásról.
Milyen feltételekkel vehető igénybe a szolgáltatás?
 • Utólag fizető számlás előfizetőként a vásárlás ellenértékét utólag fizeted meg, ami a havi mobilszámládban kerül kiszámlázásra.
 • Előre fizető feltöltőkártyás előfizetőként a vásárlás ellenértéke az egyenlegedből kerül levonásra. Ebben az esetben a megvásárolni kívánt tartalomért fizetendő ellenértéken felül minimum 250 Ft-nak lennie kell az egyenlegeden ahhoz, hogy igénybe vehesd a szolgáltatást.
 • Digitális tartalom vásárlására a hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében az alábbi vásárlási limitekkel van lehetőséged: 15 000 Ft/tranzakció, de legfeljebb 90 000 Ft/naptári hónap/SIM kártya.
 • A mobilvásárlási szolgáltatás igénybevételi feltételeit az Egyéb Szolgáltatások Szerződési Feltételek dokumentumban találhatod.
Mennyibe kerül a szolgáltatás?
 • A Digitális tartalom szolgáltatásokat és azok díjait az egyes Tartalomszolgáltatók mindenkori díjszabása határozza meg.
 • Ezen kívül az elküldött SMS-ekért kell fizetned a díjcsomagodnak megfelelően.
Panasz esetén hova forduljak?
 • Keresd Ügyfélszolgálatunkat a 1270-es számon a mobilegyenlegeddel kapcsolatos kérdésekkel.
 • Minden egyéb kérdés (pl. vásárolt terméket érintő panasz vagy minőségi kifogás) tekintetében a Tartalomszolgáltató az illetékes.