Kezdd a pályád igazi szívügyekkel a Discover frissdiplomás programunkban!

Fenntarthatóság, esélyegyenlőség és közösségépítés. Olyan témák, amik átszövik a Vodafone működését. Mind a projektjeink célját, mind a csapataink felépítését és működését.
Hozd hozzánk te is a tudásod és a szenvedélyed Finance, Commercial vagy Technology (IT, Network) területeinkre és tapasztad meg, milyen így dolgozni.

A Discover Graduate program a Vodafone 2 éves, teljes munkaidős frissdiplomás programja. A programot fennállása óta folyamatosan fejlesztjük, ismerd meg a legjobb részeit:

 • Nem egy munkatapasztalatot, hanem rögtön négyet is szerzel. A választott terület 4 különböző csapatában is kipróbálod majd magad, így lehetőséged lesz különböző témák, csapatok módszereinek megismerésére és nyitott fülekre találsz majd, ha lesz egy-két jobbító javaslatod.
 • Hibrid munkavégzést biztosítunk, dolgozhatsz szabadon, a munkaidőd legnagyobb részében otthonról.
 • Lesz egy mentorod. Ő segít neked, hogy ez a 2 év a lehető legtöbbet adja neked. De ezen felül kedvedre válogathatsz az ingyenesen elérhető 300 ezer Vodafone University képzési modul, vagy a testi-lelki jóllétet támogató programjaink közül.
 • A versenyképes fizetés  mellé bőkezű juttatásokat is biztosítunk, valamint a fizetésed a teljesítményértékelésed alapján a program során is többször emelkedhet.
 • Olyan projekteken dolgozhatsz, melyekkel nem csak kell, hanem érdemes is foglalkozni. Igazi szívügyek, amik hatással lehetnek a saját és környezetünk jövőjére.

A Discover Program évente kétszer indul, a soron következő március 27-én.
Jelentkezési határidő:
2023. Február 28.

Décsi Bálint

”Adatelemzőként hiszem, hogy a számok nem hazudnak. Épp ezért meggyőződésem, hogy fenntartható közlekedéssel rengeteget tehetünk az életminőségünk javításáért. Ennek teljesen teret ad a Vodafone. A kerékpárommal sokat járom a várost de ez nem zavar a munkámban, hisz bárhonnan dolgozhatok, mert elég hozzá a laptopom.”

Máté Joci

”Mozgáskorlátozott fiatalként fontos volt, hogy olyan munkahelyet találjak, ahol szívükön viselik az esélyegyenlőséget és a marginális csoportok helyzetét. A Vodafone-nál a kollégák és a vezetők is kiemelten figyelnek erre, a szabadidőmben és a márkaépítő csapaton belül is, folyamatosan keressük azokat a projekteket, amivel hátrányos helyzetben élőket támogathatunk.”

Németh Imre

”Pénzügyesként nagyon jó látni, hogy a munkáltatóm valódi figyelmet fordít a környezetvédelemre. Mindig is szerettem volna saját magam is tenni valamit ezért az ügyért, és a Vodafone-nál ezt konkrét lépésekkel tudom elérni, amik közül a zero waste áll hozzám a legközelebb.”

Bánkuti Enikő

”Már az egyetemi éveim alatt feltűnt, hogy nagyon kevés nő tanul mérnökinformatikusnak. Szerintem egyáltalán nem egy férfias szakma ez. Szeretném bátorítani a nőket, hogy válasszanak mérnöki vagy informatikai szakmát, hiszen ez a jövő. És ne aggódjanak, hisz olyan befogadó szervezetek várják őket, mint a Vodafone.”

Hufnágel Gábor

”Szoftverfejlesztőként dolgozom, hobbim a zene. Éppen ezért, figyelemmel követtem, hogy a technológia milyen új megoldásokat biztosít a művészeknek. Úgy vélem, hogy mióta a digitális platformok integrálódtak a művészeti életbe, azóta olyan emberek számára is elérhetővé vált az alkotás öröme, akik eddig ezt nem engedhették meg maguknak. ”

Varsányi Sanyi

”Már középiskolásként is nagyon érdekeltek az innovatív megoldások és ötletek, amivel megkönnyíthetem nemcsak a saját, hanem a körülöttem élők hétköznapjait is. Innovációs szakemberként most egy olyan cégnél dolgozhatok, ahol a kreativitásommal másokon is segítek, egyszerűbbé és élvezetesebbé téve a mindennapokat.”

Éder Mariann

”Számomra fontos, hogy egy cégnek aktív szerepe legyen a Társadalmi Felelősségvállalásban. Különleges élmény volt teljes felhatalmazást és támogatást kapni, hogy DreamLab applikációnkat (melynek lényege, hogy a mobiltelefonok felesleges számítási kapacitását tudjuk felhasználi kutatásokra) azonnal átállítsuk a Covid-19 kezelésének kutatására a járvány kitörése után.”

Kiket keresünk?

A Discover programban a helyed, ha

 • Kíváncsi természetű vagy, erős megoldásfókusszal és alkalmazkodóképességgel rendelkezel
 • Érdekel a digitális világ, a különböző technológiák és szeretnél fejlődni ezeken a területeken
 • Maximum 1,5 év szakmai tapasztalattal rendelkezel (a gyakornoki munkáidon kívül), valamint legfeljebb ennyi ideje diplomáztál le
 • Komfortosan érzed magad, ha angolul kell beszélned

Felkeltettük az érdeklődésed?

Jelentkezés

Jelentkezés

Válaszd ki lent a hozzád legjobban illő területet (Commercial/Finance/Tech IT/Tech NW), kattints a gombra, és jelentkezz a karrier oldalunkon keresztül! A kiválasztási folyamat 100%-ban virtuálisan zajlik majd.

Videóinterjú és online logikai feladat

Videóinterjú és online logikai feladat

Emailen kapni fogsz egy linket, amin keresztül egy videóinterjún kell majd részt venned. Itt mindenképpen a kamerába nézz majd, és javasoljuk, hogy használd ki a gyakorló kérdéseket. Ezt követően egy-egy rövid, logikai játékban kell majd részt venned.

Online interjú

Online interjú

Ezt követően egy online interjún veszel részt (a személyes interjú helyett), ahol HR-es kollégánkkal fogsz beszélgetni.

Assessment Center

Assessment Center

Amennyiben sikeresen túljutottál az előző körökön, meghívunk egy Assessment Center-be, ahol egyéni és csoportos feladatokban veszel majd részt és innovatív megoldásokon kell majd ötletelned.

Visszajelzés

Visszajelzés

Az Assessment Center után egy részletes visszajelzést kapsz, ami alapján még tovább fejlődhetsz és alakíthatod a karriered velünk, vagy a Vodafone-on kívül.

Üdv a fedélzeten!

Üdv a fedélzeten!

Gratulálunk, Megcsináltad! Ha sikeresen túljutottál minden fordulón, kapsz majd tőlünk egy ajánlatot a velünk való együttműködésre, ami március 27-én veszi kezdetét.

Válassz a területek közül!

A Discover Program jelenleg az alábbi területeken kínál karrierlehetőséget. Tanulmányaid, szakmai tapasztalataid alapján eldöntheted, hogy mi illik hozzád a legjobban.

Finance Discover Program

Pénzügyi részlegünk kritikus szerepet tölt be, ha a sikerességünkről van szó, hiszen ez a terület már nem csak a számokról, hanem azok megértéséről és üzleti környezetbe való átültetéséről szól. Területek, melyeket megismerhetsz: Finance Operations, Tax & Treasury, Business Intelligence, Controlling, Financial Planning & Analysis, Audit, Supply Chain Management.

Jelentkezem
Commercial Discover program

Itt lehetőséget biztosítunk arra, hogy a különböző üzleti területeinken tedd magad próbára.Területek, melyeket megismerhetsz: Consumer Marketing (market research, segment marketing, product management, pricing, customer value management, brand management, customer experience), Enterprise/B2B Marketing, Sales, Business Development, External Affairs.

Jelentkezem

Technológiai területünk folyamatosan innovatív megoldásokon dolgozik, hiszen már nem csak egyszerű mobilszolgáltatók vagyunk, legyen szó IoT és M2M megoldásokról, AI-ról, vezetékes szolgáltatásokról, vagy felhő-alapú megoldásokról. A Technology Discover programon belül 2 substream közül is választhatsz:

Technology IT Discover Program

Területek, melyeket megismerhetsz:

 • Front and back-end development
 • Digital consumer experiences and products
 • Cloud and Automation
 • Cyber security assurance & compliance
Tanulási lehetőségek: cloud solutions, networks, Digital customer experiences as well as DevOps, CI/CD toolchains, new software lifecycles and agile methodologies

Jelentkezem
Technology Network Discover Program

Területek, melyekben részt vehetsz:

 • Vodafone TV Network operations projekt menedzsment feladatok
 • Operating Support System (OSS) projekt menedzsment feladatok
 • Mérhetőség támogatása a Service Management csapatunkon belül
 • 5G projekt támogatása (technikai tudást is igényel)

Jelentkezem