Csatlakozz a Discover frissdiplomás programunkhoz Finance, Commercial vagy Technology (IT, Network, Data) területre!

A Discover Graduate program a Vodafone 2 éves, teljes munkaidős frissdiplomás programja, amely során

 • a választott terület 4 különböző csapatában is kipróbálhatod magad, így lehetőséged lesz különböző funkcióink, szervezeti egységeink működésének megismerésére
 • biztosítjuk a hátszelet, hogy kiteljesedj a munkádban: a Hibrid Munkavégzésünknek köszönhetően nálunk dolgozhatsz szabadon (a munkaidőd legnagyobb részében otthonról), mentori támogatás biztosítja a fejlődésed, illetve kedvedre válogathatsz az ingyenesen elérhető  300 ezer Vodafone University képzési modul, vagy a testi-lelki jóllétet támogató programjaink közül
 • a versenyképes fizetés  mellé bőkezű juttatásokat biztosítunk, valamint fizetésed a program során teljesítményértékelésed alapján többször is emelkedhet
 • a program kezdetétől fogva felelősségteljes projekteken dolgozhatsz, melyekkel hatással lehetnek a saját és környezetünk jövőjére

A Discover Program évente kétszer indul, a soron következő 2022. március 28-án.
Jelentkezési határidő: 2022. Február 27.

Holecska Dávid

Holecska Dávid

Technology Discover Graduate

”Az aktuális félévem során lehetőséget kaptam új hálózati technológiák tesztelésére és vizsgálatára, mint például a CAT-M és a NB-IoT. A demok kialakításában való részvételnek köszönhetően hozzájárulhattam ezen technológiák könnyebb megértéséhez az ügyfeleink számára.”

Bifkovics Bettina

Bifkovics Bettina

Commercial Discover Graduate

”A Discover-es pályafutásom során a vállalat különböző területeit ismerhetem meg és a végén a számomra legvonzóbb területhez csatlakozhatok majd.”

Ikits Mendel

Ikits Mendel

Commercial Discover Graduate

”A különböző területeken tapasztaltak az új készségek mellett rugalmasságra is tanítottak: mindegyik új helyzethez gyorsan, önállóan tudok új gondolkodásmódot alkalmazni és tudást szerezni.”

Kiket keresünk?

A Discover programban a helyed, ha

 • Kíváncsi természetű vagy, erős megoldásfókusszal és alkalmazkodóképességgel rendelkezel
 • Érdekel a digitális világ, a különböző technológiák és szeretnél fejlődni ezeken a területeken
 • Maximum 1,5 év szakmai tapasztalattal rendelkezel (a gyakornoki munkáidon kívül), valamint legfeljebb ennyi ideje diplomáztál le
 • Komfortosan érzed magad, ha angolul kell beszélned

Felkeltettük az érdeklődésed?

Jelentkezés

Jelentkezés

Válaszd ki lent a hozzád legjobban illő területet (Commercial/Finance/ Tech IT/Tech NW/Tech Data), kattints a gombra, és jelentkezz a karrier oldalunkon keresztül! A kiválasztási folyamat 100%-ban virtuálisan zajlik majd.

Videóinterjú és online logikai feladat

Videóinterjú és online logikai feladat

Emailen kapni fogsz egy linket, amin keresztül egy videóinterjún kell majd részt venned. Itt mindenképpen a kamerába nézz majd, és javasoljuk, hogy használd ki a gyakorló kérdéseket. Ezt követően egy-egy rövid, logikai játékban kell majd részt venned.

Online interjú

Online interjú

Ezt követően egy online interjún veszel részt (a személyes interjú helyett), ahol HR-es kollégánkkal fogsz beszélgetni.

Online Assessment Center

Online Assessment Center

Amennyiben sikeresen túljutottál az előző körökön, meghívunk egy online Assessment Center-be, ahol egyéni és csoportos feladatokban veszel majd részt és innovatív megoldásokon kell majd ötletelned.

Visszajelzés

Visszajelzés

Az Assessment Center után egy részletes visszajelzést kapsz, ami alapján még tovább fejlődhetsz és alakíthatod a karriered velünk, vagy a Vodafone-on kívül.

Üdv a fedélzeten!

Üdv a fedélzeten!

Gratulálunk, Megcsináltad! Ha sikeresen túljutottál minden fordulón, kapsz majd tőlünk egy ajánlatot a velünk való együttműködésre, ami március 28-án veszi kezdetét.

Válassz a területek közül!

A Discover Program jelenleg az alábbi területeken kínál karrierlehetőséget. Tanulmányaid, szakmai tapasztalataid alapján eldöntheted, hogy mi illik hozzád a legjobban.

Finance Discover Program

Pénzügyi részlegünk kritikus szerepet tölt be, ha a sikerességünkről van szó, hiszen ez a terület már nem csak a számokról, hanem azok megértéséről és üzleti környezetbe való átültetéséről szól. Területek, melyeket megismerhetsz: Finance Operations, Tax & Treasury, Business Intelligence, Controlling, Financial Planning & Analysis, Audit, Supply Chain Management.

Megnézem
Commercial Discover program

Itt lehetőséget biztosítunk arra, hogy a különböző üzleti területeinken tedd magad próbára.Területek, melyeket megismerhetsz: Consumer Marketing (market research, segment marketing, product management, pricing, customer value management, brand management, customer experience), Enterprise/B2B Marketing, Sales, Business Development, External Affairs.

Megnézem

Technológiai területünk folyamatosan innovatív megoldásokon dolgozik, hiszen már nem csak egyszerű mobilszolgáltatók vagyunk, legyen szó IoT és M2M megoldásokról, AI-ról, vezetékes szolgáltatásokról, vagy felhő-alapú megoldásokról. A Technology Discover programon belül 3 substream közül is választhatsz:

Technology IT Discover Program

Területek, melyeket megismerhetsz:

 • Front and back-end development
 • Digital consumer experiences and products
 • Cloud and Automation
 • Cyber security assurance & compliance
Tanulási lehetőségek: cloud solutions, networks, Digital customer experiences as well as DevOps, CI/CD toolchains, new software lifecycles and agile methodologies

Megnézem
Technology Network Discover Program

Területek, melyekben részt vehetsz:

 • Vodafone TV Network operations projekt menedzsment feladatok
 • Operating Support System (OSS) projekt menedzsment feladatok
 • Mérhetőség támogatása a Service Management csapatunkon belül
 • 5G projekt támogatása (technikai tudást is igényel)

Megnézem
Technology Data Discover Program

Területek, melyeket megismerhetsz:

 • Machine Learning Engineering
 • Scrum Master
 • Data Scientist
 • Data Visualist

Megnézem