Sokszínűség és befogadás

A különböző perspektívák új lehetőségeket kínálnak

Különbözőségeink erősebbé tesznek bennünket. A legsikeresebb innovációk akkor történnek, amikor különböző emberek különböző perspektívái találkoznak. Ezért teremtünk olyan munkakörnyezetet, ahol mindenki kiteljesedhet és ahol az éves kérdőíves felmérések helyett rendszeres ellenőrzésekkel követjük nyomon előrehaladásunkat. Továbbá ahol mindenki hozzájárul ahhoz, hogy másokhoz befogadó és elfogadó módon viszonyuljon.

Nemi egyenlőség

Nemi egyenlőség

Célunk, hogy 2025-re mi legyünk a világ legjobb munkáltatója a nők szemében. Ahhoz, hogy ezt elérjük, szorosan együttműködünk a szervezet egyes csapataival, hogy haladó szellemű kezdeményezekkel támogassuk a nőket, ideértve a szülési szabadságra vonatkozó nemzetközi szabályzatunkat, amely 16 hetes fizetett szabadságot kínál.

LGBT+

LGBT+

Biztosítjuk, hogy a Vodafone-nál mindenki nyíltan és őszintén felvállalhatja szexualitását és nemi hovatartozását.

Akadálymentesség

Akadálymentesség

A Vodafone-nál elhivatottan támogatjuk fogyatékkal élő kollégáinkat és családjaikat. Jó példa erre, hogy 2020 nyarán létrehoztuk a Home Agent programot, melyben 100%-os távmunka lehetőséget biztosítunk az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáink számára, ezáltal bárhonnan dolgozhatnak és több időt tölthetnek otthon családjukkal.

Tudj meg többet

Tudj meg többet

Faji, etnikai csoportokat érintő és kulturális örökség. Legyen szó munkáról vagy a társadalomról, minden tőlünk telhetőt megteszünk a faji egyenlőtlenségek megszüntetéséért, akárhol is tapasztaljuk azt. Minél többet tudunk együtt tenni e téren, annál nagyobb hatást tudunk gyakorolni.

Elismeréseink

Elismeréseink

Büszkék vagyunk arra, hogy elköteleződésünket egy valóban befogadó szervezet létrehozása iránt már számos szervezet elismerte, ideértve a Stonewallt, a The Sunday Times-ot és a The Times-ot is. Helyet kaptunk a legsokszínűbb és legbefogadóbb szervezetek listáján a Thomson Reuters Diversity & Inclusion Index lista szerint, valamint a nemek egyenlőségét mutató Bloomberg’s Gender Equality Indexen is.

Díjak

Top 50 Employers for Women
Stonewall Top Global Employers 2020
Refinitiv
Bloomberg Gender Equality Index 2021
Szerethető Munkahely
2020 Legvonzóbb Munkahelye - PwC