Juttatások, elismerés és jutalmazás

Jutalmazás, elismerés és juttatások

Tisztában vagyunk azzal, hogy sikerünkben milyen fontos szerepet töltenek be munkatársaink. Ezért kínálunk számukra versenyképes fizetést és bőkezű juttatásokat. Ez összhangban áll a Vodafone Spirittel is.

Nemzetközi tisztességes javadalmazási alapelvek

Nemzetközi tisztességes javadalmazási alapelvek

Tisztességes javadalmazási alapelveink biztosítják, hogy valamennyi munkatársunk versenyképes jövedelemben részesüljön, amely mentes minden diszkriminációtól, és megfelelő életszínvonalat biztosít. Alapelveink arra is kitérnek, hogy mindenkinek lehetősége van részesülni pénzügyi sikereinkből és a bőkezű juttatásokból, valamint hogy minden munkavállaló világosan átlássa juttatási csomagjának elemeit.

Néhány példa arra, miként mondunk köszönetet munkatársainknak

Jutalmak széles skálájával biztosítjuk, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a munkahelyedből és a magánéletedből is. A következőkben megmutatjuk azon programjainkat, amelyek ajánlatunk gerincét adják.

Vodafone Stars & Thank You Programok

Thank You programunk a kollégáink egymás közti elismerésére szolgál, míg Vodafone Stars programunkban manager kollégáink jutalmazhatják csapattagjaikat az év során.

Osztozz sikerünkben

Lételemünk az összefogás, ezért a bónusz-rendszer alkalmazásakor jutalékrendszerünk vállalatként elért eredményeinket is tükrözi.

Juttatások

Bőkezű juttatáscsomagot kínálunk, ideértve a cafeteriát, céges laptopot és mobiltelefont (korlátlan RED előfizetéssel), sporttámogatást és egyéb időszaki kedvezményeket.

Szülőknek járó szabadság

Újdonsült szülőként 16 hétnyi fizetett szabadságot kínálunk, illetve ezt követően is fokozatosan kell csak visszatérned a munkába.

Wellbeing támogatás

Olyan programokban vehetsz részt az év során, melyek testi és lelki egyensúlyod fenntartását szolgálják: sportprogramok, coach vagy pszichológus konzultációk, egészséges életmóddal kapcsolatos tartalmak.

Rugalmasság

Onnan dolgozhatsz, ahonnan a legjobb minőségben tudod végezni a munkád. Ezért - hacsak nem egyik üzletünkben dolgozol vagy nincs egyéb helyszínhez kötött feladatköröd - a munkaidőd kb. 40%-át töltöd majd az irodában kollégáiddal együttműködve és közösen alkotva, míg 60%-ban „távolról” dolgozhatsz.