Gyorsabb internetet, nagyobb adatcsomagot szeretnél? Meghosszabbítanád meglévő előfizetésed?
Bármit is módosítanál csomagodon, végezd el online gyorsan és kényelmesen!

Vodafone Otthoni Szolgáltatásod módosításához lépj be My Vodafone Otthoni fiókodba

Otthoni csomagajánlatok

Mobilszolgáltatásod módosításához jelentkezz be vagy regisztrálj My Vodafone Mobil fiókodba

Aktuális mobil ajánlatok
  • Jelenlegi elem
Szüneteltetés

Szüneteltetés

Tudj meg többet a szüneteltetésről itt
vagy kérd online

Költözés

Költözés

Tudj meg többet a költöztetésről itt
vagy kérd online

Névátírás

Névátírás

Tudj meg többet a névátírásról itt
vagy kérd online

  • Jelenlegi elem
My Vodafone Otthoni My Vodafone Mobil

Hogyan tudom módosítani a szerződésemet?

Mi szükséges az online ügyintézéshez?

Az online ügyintézést My Vodafone fiókodban végezheted. Itt személyre szabhatod, módosíthatod szolgáltatásaidat, megtekintheted, befizetheted számláidat, vagy átírhatod adataidat.

Vodafone Mobil Szolgáltatás esetén regisztrálj My Vodafone Mobil fiókodba. A regisztrációhoz meg kell adnod telefonszámodat és ügyfélbiztonsági kódodat, melyeket előfizetői szerződéseden megtalálsz. A regisztrációt elindíthatod ide kattintva.

Vodafone Otthoni Szolgáltatás esetén regisztrálj My Vodafone Otthoni fiókodba. A regisztrációhoz meg kell adnod e-mail címedet és ügyfélszámodat, melyeket előfizetői szerződéseden vagy számládon megtalálsz. A számsor elején lévő nullák is az ügyfélszám részét képzik, így azokat is vedd figyelembe. A regisztrációt elindíthatod ide kattintva.

A regisztrációhoz használt jelszó legalább 8 karakterből álljon, továbbá kis- és nagybetűt, valamint számot is tartalmazzon. A jelszóban szóköz vagy egymást követő szám, betű (pl. abc, 123) nem szerepelhet. Adataidat mindig tartsd biztonságban!

Jó tudnod! My Vodafone Mobil fiókod regisztrációjánál megerősító kódot küldünk SMS-ben, otthoni szolgáltatásod fiókregisztrációjánál pedig egy aktiváló linket az e-mail címedre.

A módosítással hogyan változik a számlázás?

Amennyiben a módosítás az aktuális számla kiállítása előtt történik, akkor a következő számlád már a módosított szolgáltatás díját fogja tartalmazni. A számla kiállítása után a számla módosítására már nincs lehetőség. Ilyenkor a korrekció (terhelés vagy jóváírás) a következő számlán fog szerepelni.

Jó tudnod! Visszafizetés igénylésére ebben az esetben nincs lehetőség.

A módosításhoz szükséges új eszköz az otthonomban?

Eszközcserére a leggyakrabban akkor van szükség, ha Vodafone Internet 300 vagy 500 csomagra váltasz és még nincs erre alkalmas internet modemed. Szintén eszközcsere lehet szükséges akkor, ha nem HD-képes médiaeszközöd van, és olyan csomagra módosítottál, amelynek része a HD tartalom.

A szolgáltatás teljes körű működéséhez más esetekben is szükség lehet az eszközök cseréjére, ezeket mindig személyre szabottan vizsgáljuk.

A szolgáltatás módosítással hogyan változik a határozott idő?

Az igényelt ajánlatban szereplő termékekre a módosítást követően már az új szerződés lesz érvényben. Így ha az ajánlat határozott idejű szerződéssel jár, akkor ez minden érintett termékre érvényes lesz.

Ha azonban van olyan szolgáltatásod is, amely nem szerepel az új csomagajánlatban, akkor arra továbbra is a korábbi szerződés lesz érvényes.